Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27537
Title: | Технология приготовления блюда "Мясо по-французски" в ресторане "Вереск" города Ульяновск и оптимизация его рецептуры посредством введения мяса индейки |
Authors: | Ерисанова, О.Е. Тихонов, А.В. |
Keywords: | 19.03.04 бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/27537 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Tihonov_fazrpp_190304_2021.pdf Restricted Access | 2.07 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.