Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28348
Title: | Сыр, технология приготовления и ветеринарно-санитарная экспертиза |
Authors: | Колесникова, А.С. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Колесникова, А.С. Сыр, технология приготовления и ветеринарно-санитарная экспертиза / А.С. Колесникова. - Текст : электронный // Актуальные проблемы инфекционной патологии и биотехнологии : материалы XIV Международной студенческой научной конференции. 31 мая 2021 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2021. - С. 531-539. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28348 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28348 |
ISBN: | 978-5-6046667-5-3 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2021-21-531-539.pdf | 288.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.