Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28576
Title: | Сравнительная характеристика технологий производства и питательной ценности хлеба «Домашний» и «Чиабатта» в условиях ООО «Ульяновские пекарни» г. Ульяновска |
Authors: | Мударисов, Ф.А. Апканиева, В.Д. |
Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28576 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Apkanieva_fazrpp_190304_2022.pdf Restricted Access | 14.76 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.