Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28580| Title: | Технологические особенности приготовления блюда «Стейк из говядины» в условиях ООО «Восьмое небо» г. Димитровград |
| Authors: | Гуляева, Л.Ю. Зверев, А.В. |
| Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | УлГАУ |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28580 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Zverev_fazrpp_190304_2022.pdf Restricted Access | 2.49 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.