Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28602
Title: | Технологические особенности производства и показатели качества мясных полуфабрикатов в условиях ООО «А-Групп» г. Ульяновск |
Authors: | Губанова, Н.В. Серебрякова, Н.Г. |
Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/28602 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Serebryakova_fazrpp_350307_2022.pdf Restricted Access | 12.36 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.