Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/29250
Title: | Свойства бактерий в молочных и сырных продуктов |
Authors: | Горбунова, Е.В. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Горбунова, Е.В. Свойства бактерий в молочных и сырных продуктов / Е.В. Горбунова // В мире научных открытий : материалы VI Международной студенческой научной конференции. 24-25 мая 2022 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2022 - С. 641-645 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/29250 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2022-01-641-645.pdf | 435.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.