Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30072
Title: | Методы и новинки молочного шоколада в кондитерском производстве |
Authors: | Каргина, А.Н. Сергатенко, М.А. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Каргина, А.Н. Методы и новинки молочного шоколада в кондитерском производстве / А.Н. Каргина, М.А. Сергатенко // В мире научных открытий : материалы VI Международной студенческой научной конференции. 24-25 мая 2022 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2022 - С. 4263-4266 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30072 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2022-01-4263-4266.pdf | 430.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.