Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30084
Title: | Инновации в производстве макаронных изделий |
Authors: | Ладонина, О.А Сергатенко, М.А. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Ладонина, О.А Инновации в производстве макаронных изделий / О.А. Ладонина, М.А. Сергатенко // В мире научных открытий : материалы VI Международной студенческой научной конференции. 24-25 мая 2022 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2022 - С. 4311-4313 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30084 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2022-01-4311-4313.pdf | 426.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.