Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30579
Title: | Сравнительный анализ коммерческих и некоммерче-ских заквасок для получения кисломолочных продуктов и их влияние на потребительские свойства продуктов |
Authors: | Пульчеровская, Л.П. Шаповалов, О.М. |
Keywords: | 36.04.01 Магистратура Ветеринарно-санитарная экспертиза |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30579 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Shapovalov_fvmb_360401_2023.pdf Restricted Access | 3.78 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.