Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30579
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Пульчеровская, Л.П. | - |
dc.contributor.author | Шаповалов, О.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-04T06:42:27Z | - |
dc.date.available | 2023-05-04T06:42:27Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30579 | - |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | УлГАУ | ru_RU |
dc.subject | 36.04.01 | ru_RU |
dc.subject | Магистратура | ru_RU |
dc.subject | Ветеринарно-санитарная экспертиза | ru_RU |
dc.title | Сравнительный анализ коммерческих и некоммерче-ских заквасок для получения кисломолочных продуктов и их влияние на потребительские свойства продуктов | ru_RU |
dc.type | Master's thesis | ru_RU |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Shapovalov_fvmb_360401_2023.pdf Restricted Access | 3.78 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.