Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30579
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПульчеровская, Л.П.-
dc.contributor.authorШаповалов, О.М.-
dc.date.accessioned2023-05-04T06:42:27Z-
dc.date.available2023-05-04T06:42:27Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30579-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject36.04.01ru_RU
dc.subjectМагистратураru_RU
dc.subjectВетеринарно-санитарная экспертизаru_RU
dc.titleСравнительный анализ коммерческих и некоммерче-ских заквасок для получения кисломолочных продуктов и их влияние на потребительские свойства продуктовru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Shapovalov_fvmb_360401_2023.pdf
  Restricted Access
3.78 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.