Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30780
Title: | Технология производства полукопченой колбасы с использованием многофункциональной смеси «Румикс ЭМ», выработанной в ООО «Заволжский МК» г. Ульяновска |
Authors: | Губанова, Н.В. Мустапагулыев, К.С. |
Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30780 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Mustapagulyev_fazrpp_350307_2023.pdf Restricted Access | 989.13 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.