Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30979
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гуляева, Л.Ю. | - |
dc.contributor.author | Поддубский, Д.А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-26T07:33:49Z | - |
dc.date.available | 2023-10-26T07:33:49Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30979 | - |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | УлГАУ | ru_RU |
dc.subject | 19.03.04 | ru_RU |
dc.subject | Бакалавриат | ru_RU |
dc.subject | Технология продукции и организация общественного питания | ru_RU |
dc.title | Корректировка рецептуры и оценка показателей качества заправочного супа в кафе «Раздолье» г. Ульяновск | ru_RU |
dc.type | Master's thesis | ru_RU |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Poddubski_fazrpp_190304_2023.pdf Restricted Access | 3.37 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.