Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30980| Title: | Анализ ассортимента и технологические аспекты приготовления мясных блюд в меню ресторана «Veprevo Koleno» г. Ульяновск |
| Authors: | Гуляева, Л.Ю. Шокиров, Ф.М. |
| Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | УлГАУ |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/30980 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Shokirov_fazrpp_190304_2023.pdf Restricted Access | 3.49 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.