Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/31981
Title: | Перспективы получения пищевого белка микробного происхождения |
Authors: | Рысева, М.А. Цыбина, И.М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Рысева, М.А. Перспективы получения пищевого белка микробного происхождения / М.А. Рысева, И.М. Цыбина // В мире научных открытий : материалы VII Международной студенческой научной конференции. 14-15 марта 2023 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2023 - С. 2681-2684 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/31981 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2023-02-2681-2684.pdf | 351.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.