Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/31993
Title: | Биотехнологические аспекты использования облепихи в производстве мармелада |
Authors: | Швачка, Е.И. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Швачка, Е.И. Биотехнологические аспекты использования облепихи в производстве мармелада / Е.И. Швачка // В мире научных открытий : материалы VII Международной студенческой научной конференции. 14-15 марта 2023 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2023 - С. 2724-2727 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/31993 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2023-02-2724-2727.pdf | 352.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.