Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/32898
Title: | Влияние температуры хранения на качество мясных полуфабрикатов |
Authors: | Неъматов, У.А. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Неъматов, У.А. Влияние температуры хранения на качество мясных полуфабрикатов / У.А. Неъматов // В мире научных открытий : материалы VII Международной студенческой научной конференции. 14-15 марта 2023 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2023 - С. 4314-4317 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/32898 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2023-02-4314-4317.pdf | 351.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.