Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33272
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМударисов, Ф.А.-
dc.contributor.authorПотемкина, М.В.-
dc.date.accessioned2024-07-31T06:59:51Z-
dc.date.available2024-07-31T06:59:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33272-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject35.02.06ru_RU
dc.subjectСреднее профессиональное образованиеru_RU
dc.subjectТехнология производства и переработки сельскохозяйственной продукцииru_RU
dc.titleОсобенности технологии производства ячменя в КФХ Вашурин А.М. Вешкаймского района Ульяновской областиru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Potemkina_college_350206_2024.pdf
  Restricted Access
3.19 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.