Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33336
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАндреев, Н.Н.-
dc.contributor.authorФедчук, М.В.-
dc.date.accessioned2024-08-01T08:05:08Z-
dc.date.available2024-08-01T08:05:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33336-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject35.03.04ru_RU
dc.subjectБакалавриатru_RU
dc.subjectАгрономияru_RU
dc.titleВлияние экзогенных аминокислот на продукционные процессы озимой пшеницыru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Fedchuk_fazrpp_350304_2024.pdf
  Restricted Access
4.01 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.