Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33403
Title: | Технологические аспекты производства полуфабрикатов - фрикадельки из мяса птицы в условиях предприятия ООО «А-Групп» Ульяновской области |
Authors: | Губанова, Н.В. Розыев, Б.М. |
Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33403 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Rozyev_fazrpp_350307_2024.pdf Restricted Access | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.