Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33404| Title: | Технология производства и оценка качества варёной колбасы «Докторская» в условиях ООО «Заволжский МК» г. Ульяновска |
| Authors: | Губанова, Н.В. Старков, И.О. |
| Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | УлГАУ |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33404 |
| Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| Diplom_Starkov_fazrpp_350307_2024.pdf Restricted Access | 925.33 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.