Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33408
Title: | Технология мелкокускового бескостного полуфабриката из свинины в маринаде на примере ООО «МПК «Атяшевский» Республики Мордовия |
Authors: | Гуляева, Л.Ю. Чапоргин, Н.В. |
Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33408 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Chaporgin_fazrpp_350307_2024.pdf Restricted Access | 4.86 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.