Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33414
Title: | Влияние различных соотношений ржаной и пшеничной муки на пористость хлеба «Александровский подовой» в условиях хлебозавода №3 ООО «Ульяновскхлебпром» г. Ульяновска |
Authors: | Мударисов, Ф.А. Кудряшева, Ю.Е. |
Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33414 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Kudryasheva_fazrpp_350307_2024.pdf Restricted Access | 11.12 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.