Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33422
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Мударисов, Ф.А. | - |
dc.contributor.author | Яшина, В.А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-05T05:08:16Z | - |
dc.date.available | 2024-08-05T05:08:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33422 | - |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | УлГАУ | ru_RU |
dc.subject | 35.03.07 | ru_RU |
dc.subject | Бакалавриат | ru_RU |
dc.subject | Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции | ru_RU |
dc.title | Особенности режимов выпечки хлеба «Пастуший» формовой в условиях хлебозавода №3 ООО «Ульяновскхлебпром» г. Ульяновска | ru_RU |
dc.type | Master's thesis | ru_RU |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Yashina_fazrpp_350307_2024.pdf Restricted Access | 11.37 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.