Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33451
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛетаров, А.В.-
dc.contributor.authorРодичева, А.Н.-
dc.date.accessioned2024-08-06T07:09:59Z-
dc.date.available2024-08-06T07:09:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33451-
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherУлГАУru_RU
dc.subject36.04.01ru_RU
dc.subjectМагистратураru_RU
dc.subjectВетеринарно-санитарная экспертизаru_RU
dc.titleРазработка технологии биопроцессинга мясного фарша для предотвращения развития бактерии E.coliru_RU
dc.typeMaster's thesisru_RU
Appears in Collections:Выпускные квалификационные работы

Files in This Item:
File SizeFormat 
Diplom_Rodicheva_fvmb_360401_2024.pdf
  Restricted Access
3.37 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.