Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33786
Title: | Разработка и адаптация рецептур классических десертов с учетом изменения технологических характеристик современного сырья на базе ресторана «Gallery» при отеле «Radisson Hotel Ulyanovsk» |
Authors: | Мударисов, Ф.А. Лобанова, Т.С. |
Keywords: | 19.03.04 Бакалавриат Технология продукции и организация общественного питания |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33786 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Lobanova_fazrpp_190304_2024.pdf Restricted Access | 16.79 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.