Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33800
Title: | Технологические аспекты и качественные характеристики копчено-вареной колбасы «Императорская», вырабатываемой на базе мясоперерабатывающего предприятия «Мяском» города Ульяновска |
Authors: | Гуляев, Л.Ю. Северухина, А.С. |
Keywords: | 35.03.07 Бакалавриат Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | УлГАУ |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/33800 |
Appears in Collections: | Выпускные квалификационные работы |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Diplom_Severuhina_fazrpp_350307_2024.pdf Restricted Access | 1.72 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.