Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/35564
Title: | Кулинарные характеристики риса в технологии фаршированных блюд |
Authors: | Косова, Е.И. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | УлГАУ |
Citation: | Косова, Е.И. Кулинарные характеристики риса в технологии фаршированных блюд / Е.И. Косова // В мире научных открытий : материалы VIII Международной студенческой научной конференции. 14-15 марта 2024 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2024 - С. 4570-4574 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/35564 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2024-06-4570-4574.pdf | 417.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.