Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/35582
Title: Кулинарный прием снижения энергоемкости супа «окрошка»
Authors: Морозов, И.П.
Issue Date: 2024
Publisher: УлГАУ
Citation: Морозов, И.П. Кулинарный прием снижения энергоемкости супа «окрошка» / И.П. Морозов // В мире научных открытий : материалы VIII Международной студенческой научной конференции. 14-15 марта 2024 г. - Ульяновск : УлГАУ, 2024 - С. 4632-4635
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/35582
Appears in Collections:Сборники, семинары, конференции

Files in This Item:
File SizeFormat 
2024-06-4632-4635.pdf348.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.