Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/4235| Title: | Технологии майонезов и соусов на соевой основе |
| Authors: | Богданов, Н.Л. Скрипко, О.В. Доценко, С.М. |
| Issue Date: | 2010 |
| Publisher: | УГСХА |
| Citation: | Богданов, Н.Л. Технологии майонезов и соусов на соевой основе / Н.Л. Богданов, О.В. Скрипко, С.М. Доценко. - Текст : электронный // Молодежь и наука XXI века : материалы III Международной научно-практической конференции молодых ученых. 23-26 ноября 2010 г. - Ульяновск : УГСХА, 2010. - Т. I. - С. 291-293. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/4235 |
| URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/4235 |
| ISBN: | 978-5-902532-68-2 |
| Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
| File | Size | Format | |
|---|---|---|---|
| 2010-06-291-293.pdf | 383.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.