Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/4249
Title: | Инновационные требования к качеству сырокопченой колбасы «Брауншвейгская» |
Authors: | Кошелева, Е.Е. Зеленов, Г.Н. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | УГСХА |
Citation: | Кошелева, Е.Е. Инновационные требования к качеству сырокопченой колбасы «Брауншвейгская» / Е.Е. Кошелева, Г.Н. Зеленов. - Текст : электронный // Молодежь и наука XXI века : материалы III Международной научно-практической конференции молодых ученых. 23-26 ноября 2010 г. - Ульяновск : УГСХА, 2010. - Т. I. - С. 333-335. - URL: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/4249 |
URI: | http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/4249 |
ISBN: | 978-5-902532-68-2 |
Appears in Collections: | Сборники, семинары, конференции |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2010-06-333-335.pdf | 338.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.