Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/7888
Title: Copper and Lactic Acid Solution Reduces Escherichia coli O157:H7 Inoculated on Leafy Greens
Authors: Gyawali, R.
Ayad, A.
Aljaloud, S.O.
Ibrahim, S.A.
Shariati, M.A.
Issue Date: 2014
Publisher: УГСХА им. П.А. Столыпина
Citation: Copper and Lactic Acid Solution Reduces Escherichia coli O157:H7 Inoculated on Leafy Greens / R. Gyawali, A. Ayad, S.O. Aljaloud, S.A. Ibrahim, M.A. Shariati // Молодежь и наука XXI века : материалы IV Международной научно-практической конференции молодых ученых. 16-20 сентября 2014 г. - Ульяновск : УГСХА, 2014. - Том I. - С. 171-175
URI: http://lib.ugsha.ru:8080/handle/123456789/7888
ISBN: 978-5-905970-38-2
Appears in Collections:Сборники, семинары, конференции

Files in This Item:
File SizeFormat 
2014-16-171-175.pdf353,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.